DK*Kiru's:
Mit Opdræt  startede i 1987 med købet af Lani's Chi-Li, en brunmasket hunkat opdrættet af Ellen Larsen Kbh.
For sjov tilmeldte jeg hende til en udstilling i Århus. Hendes bedømmelse var mildt sagt ikke særlig god, hvilket jeg stod helt uforstående overfor, jeg mente bestemt at Chi-Li var verdens  smukkeste kat. Så jeg meldte hende på endnu en udstilling, og se nu fik hun da certifikat. Dette måtte prøves igen!!!
På den første udstilling så jeg en blåmasket Birma - og startede straks jagten på en sådan kat. Jeg fandt den i Sverige -
Mabelic's Blue Bizou. Med de to hunkatte i bagagen, startede en turne i Europa for at deltage i de forskellige udstillinger. I efteråret 1988 var jeg med i Amsterdam, hvor de rødmaskede Birmaer stod til farvegodkendelse. Jeg fik øje på en fantastisk rødmasket han killing, og tænk  - han var til salg. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Primarossa of Midway blev hjemført i triumf.
Lige så godt gik det året efter i Hannover. Der blev de tabbymaskede  Birmaer godkendt.
Cora-Terry's Daiquiri SBI n 21, blev det nye familemedlem, og Chi-Li blev parret med IC. Las Perlas-sin Cepetto n 21. Desuden flyttede Mannie's Babushka SBI g ned til mig fra Norge.
Imellem tiden var også de chocolade - og - lillamaskede begyndt at komme frem, og Rocheros Bertha SBI b, blev sammen med Änghagens X-mondo SBI c, mine første Birmaer i disse farver.
Det har været en stor oplevelse at have deltaget i opdrættet af disse nye farvevarianter. Med stolthed har jeg kunnet præsentere det første rødmaskede kuld - så tortie - så tabby osv. Oplevelser, der ikke siden har været Birma opdrættere forundt.
Jeg vil også nævne min deltagelse i den første Verdens Udstilling for katte i Fife regi. Denne blev afholdt i München med deltagelse af 1200 katte. Mange Danske katte vandt på den udstilling. Selv havde jeg fire katte med. De var alle nomineret - hvilket var lige ved at tage pusten fra mig. Måske godt at ingen af dem vandt titlen. Det gik så meget mere fantastisk ved Verdensudstillingen i København 1993, hvor
EC. Änghagens Purple Pride SBI c 21 tog Titlen WORLD WINNER voksen han, se hans egen side her: WW1993.

I årenes løb er det blevet til mange killinger, og mange udstillinger - men ikke en for meget. Jeg har i dag stor glæde ved at se, hvor godt mine katte i både ind - og udland klarer sig i avl og på udstillinger. 
En ting har de alle tilfælles - de er perfekte til kæl og klap. 
Der er DK*Kiru's katte i ikke mindre end 14 forskellige lande.
Jeg håber, fremtiden vil være lige så rig på oplevelser samt glæder. Og jeg vil forsætte med at opdrætte Birma i sikker forvisning om, at i næste kuld.... der kommer modellen. Du ved nok - lige den vi alle venter på.
Jeg håber du / I vil have fornøjelse ved besøget på denne side, hvis du / I vil se nogle af de katte jeg har opdrættet, så har disse deres helt eget album, hvor alle DK*Kirus's katte er velkomne, uanset om de blev solgt som udstillings, avls eller familie katte, disse kan ses via de 5 fotoalbums fra den danske menuside.

IC. Lani's Chi-Li SBI n, min første Birma og stammor til opdrættet Kiru's.

GIC. S*Mabelics Blue Bizou SBI a, den første af mine mange importer.

EC. N*Mannie's Baboschka SBI g, den første blåcreme i Danmark.

Änghagens X-Monde SBI c, den første lillamaskede i danmark.

WW.EC.Änghagens
Purple Pride SBI c 21

DK*Kiru's Tiamo
SBI a 21

DK*Kiru's Lady Rosalie
SBI f

© Kiru's Hellig Birma 2002